Suomen epidemia 21. helmikuuta 2022 Ilkka Rauvola Päivitetty

Sairaanhoidossa olevien määrä nousi uuteen ennätykseen. Kuolemien nousuvauhti hidastuu. Myös positiivisten osuus näyttää lähteneen nousemaan uudelleen.

  Sairaanhoidossa olevien määrä nousi 723 potilaaseen. Lisäksi viime perjantain luvusta oli poistettu 19 potilasta. Jos tätä korjausta ei huomioida, potilaiden määrä nousi 723+19= 742 potilaaseen.

   HYKS:n alueen sairaanhoidossa olevien määrä on pitkän laskun jälkeen ehkä kääntynyt nousuun. Jos käytetään perjantain lukuja ennen tänään tehtyä korjausta, niin lukumäärä on 21 potilasta suurempi eli 243+21=264.

    TYKS erityisvastuualueen potilaiden määrän kasvu jatkuu.

     Myös TAYS:n alueen potilasmäärän lasku on pysähtynyt.

      KYS:n alueen potilasmäärä on edelleen viime viikon huipun alapuolella.

       OYS:n alueen potilasmäärä nousi perjantaina koko epidemian maksimitasolle.

        Tässä ehkä syy siihen, miksi Iivon 2 vuoden eristäytyminen kannatti, ja mikä ehkä oli pielessä norjalaisilla. Urheilijoiden ei kannata hankkia koronaa. @IivoNiskanen

         Tässä lisää syitä urheilijoille vältellä koronaa. Virus näyttää saavan solujen energiantuotannon sekaisin. Täälläkin on ollut puhetta koronasta seuranneesta melkoisesta väsymyksestä.

          Suomessa on tammikuussa kuollut eniten ihmisiä yhden kuukauden aikana sotien jälkeen. Lisäksi tilastokeskus on nopeampi raportoimaan kuolemat kuin THL. THL näyttää tekevän turhaa työtä piilotellessaan kuolemien määriä. Teen laskelmat seuraavaksi.

          Jaa sosiaalisessa mediassa

          Arkisto