Suomen epidemia 9. joulukuuta 2020 Ilkka Rauvola Päivitetty

Tänään 490 uutta tartuntaa. Lisäksi THL ilmoitti, että 470 tartuntaa puuttuu väliltä 2.-8. joulukuuta. Ne on jaettu tasan ja lisätty tähän kuvaan. Tulos: epidemia hidastuu.

  Tänään THL ilmoitti 490 tartuntaa. Kun tähän lisätään viiveen muutos (+2), muuttumattomalla viiveellä lasketuksi luvuksi tulee 492 tartuntaa (punainen viiva). Kasvu on hidastunut edelleen (sininen viiva).

   Turussa ja Pieksämäellä eniten uusia tartuntoja ja ilmaantuvuus nousussa. Melkein kaikki Turun naapurikunnat löytyvät kuvasta.

    Tässä ne kunnat, joissa 7 päivän ilmaantuvuus oli tänään korkein. Melkoista nousua tällä viikolla monessa pienemmässä kunnassa (vaaleanpunainen). Niiden kuntien määrä, joissa on tautia, on kuitenkin pysynyt paikallaan.

     Tässä 50 pahimman kunnan 7 päivän ilmaantuvuuden muutos tänään. Kuva on muuttunut selvästi huonommaksi parissa päivässä. Turun seutu punaisena.

      Varsinais-Suomi hehkuu aika punaisena. Salossa ja Nousiaisissa on saatu tilanne hallintaan, Turussa ja sen naapurikunnissa tilanne huononee.

       Varsinais-Suomessa tilanne huononi tänään melko tavalla.

        Etelä-Savossa ilmaantuvuus kasvoi tänään Pieksämäellä ja Juvalla.

         Jaa sosiaalisessa mediassa

         Arkisto